Julklappstips - Rotaryklubbens gåvokort med kuvert

fredag 17 december 2021

Julklappstips - Rotaryklubbens gåvokort med kuvert

Köp klubbens nya egna gåvokort till stöd för EndPolioNow - nu med kuvert. De har varit populära att köpa för att ge bort som gåva till någon som har "allt" och som uppskattar omtanke och medmänsklighet. Se bifogad bild.

Kortet som kostar 100 kr täcker vaccinering av 10 barn och kortet som kostar 200 kr täcker vaccinering av 20 barn. Pengarna går oavkortat till The Rotary Foundations projekt EndPolioNow som efter snart 35 år har bidragit till att utrota polio i världen och slutför arbetet nu i Pakistan och Afghanistan. Första tryckningen av gåvokort bekostades av Eva B Henriksson (tidigare president i klubben) och denna omgång står president Ewa Wasshem Ekblom för.

Ewa har med sig korten till vårt frukostmöte, så du kan få dem levererade direkt. Du kan även be henne skicka med posten. Betalning sker till klubbens Swish-konto: 123 47 482 24 och skriv i meddelandet: "Gåvokort".

Hör gärna av dig till president Ewa Wasshem Ekblom om du har frågor om korten eller vill köpa korten; ewa.wasshem@gmail.com eller tfn 070-601 62 82.