7/12-21; vi sjöng in vår juletid..

torsdag 9 december 2021

I tisdags (7/12-21) när det var kallt ute värmde vi oss och njöt vi av vår skönsjungande julkör som gästat oss varje jul. Ja, inte 2020, då pandemin hindrade nästan alla möten. Nu törs vi, med försiktighet. Claes Roos som har kontakt med kören berättade att det var vår framlidne klubbmedlem kyrkoherde David Holm i Engelbrekts Församling som för 24 år sedan introducerade dem för klubben, så vi alltså ända sedan dess haft glädjen att få njuta av deras stämsång. Det var med stor glädje vi återsåg och hörde Cecilia, Kerstin, Berndt och Kenneth. De bjöd oss på både julsånger, textläsning och sången som de kallade "Rotary-sången" som handlade om långvarig vänskap, vilket de tycker vår klubb står för. Vi fick också sjunga med i ett par sånger. Stort tack julkören för den härliga julstämningen ni gav oss!   Julkören på Grand Hotel, måndag 13 december; Vår julkör har i många år varit med i ett Luciatåg på Luciadagen för Nobelpristagarna på Grand Hotel. I år är det planerat att ske igen, dock utan Nobelpristagare. Vi alla är mycket välkomna att se och höra dem på Grand Hotel måndag 13 december: tåget startar från lobbyn eller Cadierbaren kl. 8.00.   Ett stort tack till er alla för gott ansvarstagande i pandemin. Vi fortsätter att hålla avstånd till varandra, att ha god handhygien och att stanna hemma om man känner sig det minsta sjuk.