24/10-21 Internationella POLIO-dagen

torsdag 21 oktober 2021

Internationella Poliodagen 24/10   Låt oss hjälpas åt inför Internationella Poliodagen på söndag 24/10. Klubben uppmanar nu alla som vill, att fram till 24/10 sätta in en slant till klubbens swish-konto 123 474 82 24 och skriva "Polio".

I mer än 35 år har Rotary arbetat med att bekämpa och utrota polio genom projektet EndPolioNow och också lyckats med det i Afrika, sedan något år. Klubbens insamlade medel skickar vi vidare till EndPolioNow som vaccinerar barn mot polio där det fortfarande finns; i Afghanistan och Pakistan. Det finns inget som ger så god utväxling av insamlade medel som detta projekt genom att Melinda och Bill Gates Stiftelse ger det dubbla av vad vi i Rotaryklubbarna över hela världen åstadkommer.

Vi redovisar i klubbens veckobrev vilket belopp vi gemensamt i klubben lyckades samla ihop.